iPhone 16 Pro Max, oferit în cele mai mari dimensiuni realizate de Apple. Cu ce îmbunătățiri mai vine

iPhone 16
image

Apple aduce actualizări importante în designul și dimensiunile seriei iPhone 16, cu un accent pe modelele Pro și Pro Max, care vor fi oferite în dimensiuni mai mari.

Potrivit unor imagini recente cu machetele seriei iPhone 16, diferențele de dimensiune dintre modelele standard și cele Pro sunt vizibile, modelul pro având un ecran și un modul de cameră mărit. iPhone 16 Pro și Pro Max sunt așteptate să aibă o creștere de 0,2 inch în diagonală, ajungând la dimensiuni comparabile cu tranziția observată între generațiile iPhone 11 Pro Max și 12 Pro Max.

Compania pare să răspundă astfel cererii crescute pentru telefoane cu ecrane cât mai mari, o tendință evidentă pe piața globală de smartphone-uri, notează GSM Arena.

Actualizarea majoră la modelele Pro este îmbunătățirea camerei, care include acum un zoom 5x și o cameră ultrawide de rezoluție superioară. De asemenea, designul modulului de cameră, care este identic pentru Pro și Pro Max, contribuie la creșterea dimensiunii dispozitivelor.

Cu ce noutăți mai vine seria iPhone 16

În ceea ce privește modelele iPhone 16 și 16 Plus, acestea păstrează dimensiunile actuale, dar revin la un design anterior al modulului de cameră, cu lentilele așezate vertical. Modulul de cameră este mai compact, iar blitz-ul este poziționat separat, în partea dreaptă.

O altă inovație este introducerea Capture Button, un buton situat pe lateral, care va facilita captura foto și video, oferind funcții rapide de focalizare și zoom.

Acest buton va fi disponibil pe toate modelele seriei iPhone 16, marcând o premieră pentru Apple. De asemenea, modelele de bază vor beneficia de Action Button, o caracteristică deja prezentă pe seria iPhone 15.

Ți-a plăcut articolul?

Vrem să producem mai multe, însă avem nevoie de susținerea ta. Orice donație contează pentru jurnalismul independent

Articole Recente