Vești bune pentru fanii brandului Beats! Ce căști urmează să fie lansate în curând

Vești bune pentru fanii brandului Beats! Ce căști urmează să fie lansate în curând

Apple se pregătește să surprindă fanii brandului Beats cu lansarea a două noi modele de căști, Solo 4 și Solo Buds, chiar înainte de evenimentul „Let Loose” dedicat noilor tablete iPad.

Căștile Beats Solo 4 promit un upgrade semnificativ față de versiunile anterioare, fiind primele căști over-ear ale companiei compatibile atât cu sistemele de operare iOS, cât și Android. Această caracteristică permite un pairing rapid fără a recurge la setările Bluetooth clasice și include integrare cu sistemele de localizare Find My de la Apple și Find My Device de la Google, scrie Android Headlines.

Utilizatorii iOS beneficiază de funcții suplimentare, cum ar fi comanda vocală „Hey Siri” și Audio Sharing, ce permite conectarea simultană a mai multor căști la același dispozitiv.

Ce modele de redare vor suporta noile căști

Solo 4 suportă trei metode de redare: Bluetooth, prin cablu jack de 3,5mm pentru o calitate superioară a sunetului, și USB-C, care este utilizat și la încărcarea căștilor. Cu o autonomie de 50 de ore și capacitatea de a adăuga 5 ore de redare cu doar 10 minute de încărcare prin tehnologia „Fast Fuel”, Solo 4 sunt oferite la un preț de 199 de dolari americani, intrând în competiție directă cu ULT Wear de la Sony.

Pe de altă parte, pentru iubitorii de căști true wireless, Apple oferă Beats Solo Buds, cele mai accesibile căști wireless de la companie până acum, la prețul de 79 de dolari americani. Acestea sunt de tip in-ear și dispun de difuzoare pe două straturi, anulare activă a zgomotului (ANC), Fast Pair și compatibilitate completă cu iOS și Android.

Solo Buds includ și un buton fizic pentru controlul redării, iar autonomia este susținută de o cutie de încărcare compactă ce oferă 18 ore suplimentare de redare.

Articole Recente