Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptopuri de jocuri. Ce cerințe tehnice îndeplinește?

Razer Blade

Razer, renumitul producător de echipamente de joc, a lansat cel mai impresionant model din seria sa de laptopuri Blade.

Blade 18 promite să redefinească performanţele laptopului şi standardele de proiectare, oferind specificaţii de top care includ posibilitatea configuraţiei cu un NVIDIA GeForce RTX 4090 şi un procesor Intel Core i9 14900HX.

Noul Razer Blade 18 păstrează caracteristicile distinctive ale serialului, având un aspect minimalist și linii clare. Acesta este disponibil în variante albe și negre și doar măsoară 21.90 mm, ceea ce face ca laptopul cel mai subțire să fie echipat vreodată cu un procesor Intel Core i9 din a 14-a generație.

Ce oferă noul Razer Blade 18

Razer Blade 18 vine cu trei opțiuni de ecran, toate cu o diagonală de 18 inch și o varietate de rezoluții și rate de reîmprospătare pentru a satisface nevoile utilizatorilor. În plus, patru carduri video diferite NVIDIA GeForce RTX, de la 4060 la 4090 cele mai avansate, sunt disponibile, potrivit lui Razer, oferind o performanță grafică excepțională pentru activități de gaming și grafică.

Noul Razer Blade 18 are unele caracteristici interesante, inclusiv conectivitatea Thunderbolt 5, care crește viteza și lățimea de bandă pentru conectarea dispozitivelor externe, cum ar fi monitoare de înaltă rezoluție și soluții de stocare rapidă. Laptopul are, de asemenea, cea mai mare cameră de vapori creată vreodată de Razer și un sistem avansat de răcire, care include trei ventilatoare, care asigură menținerea unei temperaturi optime chiar și după utilizarea prelungită.

Prețul de pornire este de 3,399 EUR, variind în funcție de configurația aleasă.

EkoNews.ro

 

Articol preluat de pe: Tech Ziare.com

Articole Recente