O mamă şi doi copii minori au fost plasaţi în spital de un şofer care a intrat pe partea greşită a drumului, DN1.

DN1

În Sibiu, o femeie şi doi copii au fost duşi la spital.

Dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier pe DN1 intre Bradu si Avrig, un sofer din Brasov a intrat din contra in doua masini conduse de doua Timisoara, o femeie si doi copii au fost dusi la spitale din Sibiu, potrivit politiei.

O echipă de tip B din SAJ Sibiu a fost trimisă la un accident de maşină care a implicat trei vehicule lângă Bradu. Echipajul SAJ şi ISU au asistat o femeie de 35 de ani şi doi copii de 3 şi 9 ani. Victimele au suferit: copii, traume craniene minore, traume la şolduri de 35 de ani. A patra victimă, un bărbat a refuzat transportul către UPU,” a declarat Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ).

Traficul rutier pe DN1 și KM este o provocare la locul accidentului. 286 + 700m, între Bradu şi Avrig, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

“În timp ce conducea o maşină la Braşov, un bărbat de 34 de ani din judeţul Braşov, din motive care vor fi determinate de cercetare, a intrat în tejghea şi s-a ciocnit cu două maşini conduse din direcţia opusă, unul de un bărbat de 65 de ani din Avrig şi celălalt condus de o femeie de 35 de ani din Glâmboaca. Impactul a determinat ca şoferul şi doi minori, cu vârste cuprinse între 3 şi 9, să fie grav răniţi în maşina condusă de femeie, toate cele trei victime fiind duse la spital inconştient. Cei trei conducători auto au fost testați și alcoolici, în toate cazurile rezultatul fiind negativ. Trafic greu. Poliţia de la serviciul rutier Sibiu continuă să efectueze investigaţiile pentru a afla toate detaliile acestui accident rutier, potrivit unui reprezentant al IPJ Sibiu.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Actualitate Ziare.com

Articole Recente