Michael J. Fox crede că actorii generaţiei sale sunt superiori pentru că “trebuie să aibă talent.”

Michael J. Fox

Michael J. Potrivit lui Fox, generaţia de actori şi stele care au câştigat notorietate în anii 1980 a fost mult mai rezistentă decât generaţiile de celebrităţi care sunt acum faimoase datorită platformelor de social media.

Michael J. FoxPhoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Prohimedia

Fox, unul dintre cei mai admiraţi şi adoraţi actori ai generaţiei sale, a adus în discuţie un incident care a implicat premiul Oscar pe care l-a primit pentru întreaga carieră de acum doi ani.

Când mi-au dat premiul onorific al Academiei, există o expresie la care m-am referit. Cineva mi-a spus cu o zi înainte că vorbea cu cineva despre primirea acestui premiu şi cum e să fii faimos, şi că ai faima anilor ’80. Şi m-am gândit,” Wow, asta e mişto, faima anilor ’80. Da, eram diferiţi. Eram mai duri. Noi nu am avut social media, el nu a avut nici de prostiile astea, “a raportat într-un interviu cu revista People.

“Şi a fost un timp extraordinar,” a subliniat el.

Întrebaţi de jurnaliştii de la People dacă a fost “mai greu” să fie celebru în anii 1980 decât în prezent, actorul în vârstă de 62 de ani a răspuns:

“Ei bine, trebuia să ai talent. Asta ajută. “

Obişnuiam să muncim din greu, să ne întărim muşchii actori, să ne uităm la alţi actori şi să vorbim cu alţi actori în timp ce ei vorbeau despre actorie, a spus el.

Şi acum oamenii te întreabă, “Cine e puloverul tău?” Ce fel de pulover porţi? Care este următorul pas de dans? “Si tu esti cea mai faimoasa persoana din lume,” a spus Michael J. Fox.

Au trecut patru ani de când Michael J. Fox s-a retras din actorie.

Fox a încetat să mai acționeze în 2020, declarând că, ca urmare a progresiei bolii Parkinson, era din ce în ce mai dificil să-și amintească replicile pe care trebuia să le spună.

Cu toate acestea, el a susținut într-un interviu separat cu Entertainment Tonight la începutul acestei luni că ar putea lua o decizie cu privire la un rol pe care l-a considerat adecvat.

“Cel mai mare obiectiv al meu a fost, cred, creşterea unei familii. Avem patru copii uimitori, şi asta e ceea ce contează, a spus el când a fost interogat despre o posibilă întoarcere.

“Şi apoi avem celălalt lucru cu caritatea lui Fox… Dar dacă ar apărea ceva în care mi-aş putea pune propriile realităţi, provocările mele, dacă mi-aş putea da seama ce este,” a mai spus el înainte de a confirma că ar fi interesat.

“Dacă cineva îmi oferă un nou rol şi o fac şi mă simt bine,” a spus el.

Cel mai recent rol important al său a fost în The Good Fight acum patru ani, dar a făcut o serie de interviuri pentru a promova Still, un documentar despre viața și cariera sa produsă de Apple TV +.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Hotnews Life

Articole Recente