One United Properties Anunță Extinderea CMS în Clădirea Emblematică One Tower

One United Properties

EkoNews

Un United Properties (BVB: ONE), un investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale durabile, birouri și întreprinderi mixte de ultimă generație din România, a anunțat că firma internațională de avocatură CMS a ales să își extindă contractul pe termen lung la One Tower și să își mărească spațiul de birouri cu încă 350 de metri pătrați, potrivit unei declarații din partea One United Properties trimise ziarului. Această extindere evidenţiază parteneriatul strâns dintre CMS România şi One United Properties, care subliniază şi standardele remarcabile ale clădirii de birouri One Tower şi avantajele oferite în cadrul ecosistemului creat la One Floreasca City, sursa este transmisă.

Un Turn este o cladire de birouri clasa A, una dintre primele cladiri verzi din Romania, care face parte din dezvoltarea multifunctionala One Floreasca City, unul dintre cele mai durabile proiecte de regenerare urbana din Bucuresti. Acesta oferă acces la o serie de facilități, inclusiv parcuri, restaurante și zone comerciale. Potrivit datelor companiei, extinderea contractului de închiriere al CMS România la One Tower reflectă o tendinţă în rândul companiilor prestigioase care favorizează utilizarea acestei clădiri emblematice ca sediu al biroului lor şi prioritizează bunăstarea echipelor lor.

Suntem încântaţi că CMS România a ales să stea mai mult la One Tower şi să aibă acces la un spaţiu mai mare pentru confortul angajaţilor săi, potrivit comunicatului. Angajamentul nostru de a oferi angajaţilor locuri de muncă moderne, durabile şi prietenoase se aliniază perfect cu strategia îndrăzneaţă a CMS România. Suntem încrezători că parteneriatul nostru pe termen lung va ajuta ambele părţi să inoveze şi să-şi dezvolte afacerile, potrivit Directorului General Divizia One United Properties Mihai Păduroiu.

Mutarea noastră în Turnul Unic în urmă cu doi ani a fost o decizie strategică, potrivit sursei citate, reflectând angajamentul CMS faţă de durabilitate şi inovare. Certificările de înaltă calitate și durabilitate ale clădirii, precum și locația sa excelentă, îl fac mediul de lucru ideal pentru echipa noastră modernă și dinamică care încurajează colaborarea. Suntem nerăbdători să utilizăm noul spaţiu, precum şi facilităţile suplimentare pe care One Floreasca City le va oferi,” a declarat Horea Popescu, Managing Partner CMS România.

Printr-o serie de inițiative, inclusiv eliminarea materialelor plastice de unică folosință și implementarea unui program cuprinzător de reciclare a deșeurilor, CMS București continuă să își demonstreze angajamentul față de durabilitate. Aceste inițiative ajută obiectivul general al întreprinderii de a reduce impactul asupra mediului.

Un turn deține cel mai înalt nivel de certificare LEED pe piața din România, LEED v4 la Platinum, și certificare de sănătate și siguranță bine. Imobilul ofera chiriasilor, prin excelenta pozitie, acces la parcuri, restaurante, cafenele si magazine din zona Floreasca. În acelaşi timp, a fost proiectat cu mare atenţie pentru detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor pentru angajaţi, oferind spaţii moderne, luminoase, folosind tehnologii avansate, cu sisteme eficiente de încălzire şi ventilaţie, precum şi terase generoase şi vedere spectaculoasă asupra zonei, arată datele de comunicare.

Pe măsură ce restaurarea sălii Ford progresează, comunitatea oraşului One Floreasca continuă să crească, iar finalizarea este anticipată pentru anul următor, care va oferi şi mai multe oportunităţi de colaborare şi creştere. One Gallery, o galerie comerciala tip butic si birouri unice de pana la 6 metri inaltime, va fi situata in fosta fabrica de masini Ford din Romania, care are o istorie bogata datand din anii 1930, pe care Henry Ford insusi a ales-o. Acest proiect inovator, cu o suprafaţă de 13 500 de metri pătraţi, va combina patrimoniul industrial cu facilităţile moderne, oferind o experienţă unică pentru vizitatori şi chiriaşi deopotrivă. Conform datelor companiei, protejarea și restaurarea monumentelor istorice abandonate, regenerarea urbană și dezvoltarea unui cadru durabil pentru dezvoltarea comunităților dinamice sunt toate componente ale strategiei generale pe care One United Properties o urmărește în mod constant în sectorul dezvoltării imobiliare.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Economie: Bursa Piata Capital

Articole Recente