Carambol cu două camioane și un autoturism în Mureș. Pompierii au intervenit de urgență pentru salvarea celor 8 răniți FOTO

mures

Intervenție de urgență a pompierilor într-o localitate din județul Mureș, joi seară, 30 mai, după ce două camioane și o mașină au fost implicate într-un grav accident rutier. Incidentul a mobilizat rapid echipajele de salvare, care au ajuns la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor și pentru a asigura zona. Traficul a fost restricționat pe durata intervenției pentru a permite echipelor de intervenție să acționeze în condiții de siguranță. Cauzele accidentului sunt încă în curs de investigare de către autorități.

Mureș: Carambol cu două camioane și un autoturism

“Pompierii militari din cadrul Departamentului Târgu Mureş au fost solicitaţi cu puţin timp în urmă să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, de descărcare şi prim ajutor calificat în urma producerii unui accident rutier în localitatea Ciba, comuna Crăciuneşti. La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi autospecială de intervenţie pentru accidente colective şi calamităţi”, a transmis, joi seară, 30 mai, ISU Mureş.

Sursa citată a precizat că, din primele informații, în accidentul rutier au fost implicate două autocamioane și un autoturism. În urma impactului, opt persoane au fost rănite: patru cu cod verde, ceea ce indică răni ușoare, una cu cod galben, semnificând răni moderate, și trei cu cod roșu, reprezentând cazuri grave care necesită intervenție medicală urgentă. Echipajele de prim-ajutor au acționat prompt pentru a stabiliza victimele și a le transporta la cel mai apropiat spital pentru îngrijiri medicale adecvate. Autoritățile continuă să investigheze cauzele accidentului.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Actualitate Ziare.com

Articole Recente