Channing Tatum și Jenna Dewan în dispută pentru profiturile din ‘Magic Mike’ în timp ce actorul se pregătește pentru o nouă căsătorie

Channing Tatum

Channing Tatum se pregătește să se căsătorească cu Zoe Kravitz, cu care este deja logodit, dar în 2018, actorul de la “21 Jump Street” a trecut printr-un divorț. În acel moment, Channing şi Jenna Dewan au încheiat o căsătorie de nouă ani. Cei doi au o fiică de 10 ani, dar acum există un nou motiv pentru care se ceartă între ei: împărţind venitul obţinut de dansatoare din filmul “Magic Mike. “

Din acest motiv, Tatum şi Dewan au fost prezenţi în instanţă şi chiar au fost chemaţi să facă declaraţii. În plus, au martori care se susţin reciproc. Jenna afirmă că are dreptul de a primi o parte din profiturile pe care fostul ei soţ le-a câştigat din filmele cu “Magic Mike,” pe care avocaţii ei susţin că le-au obţinut cu succes în cariera sa. “Magic Mike” şi activităţile legate de acest film s-au dovedit “extrem de profitabile” şi “au fost dezvoltate şi cofinanţate de Channing în timpul căsătoriei, cu efort comun şi din fonduri maritale,” susţine Jenna.

Channing Tatum si Jenny Dewan s-au despartit in 2018.

Tatum a produs și a jucat rolul principal în filmul din 2012 și în continuarea din 2015 și 2023. În plus, un reality show și un spectacol care au fost puse în scenă în Vegas au venit din același concept.

Potrivit oamenilor, actorul este acuzat că “a creat o rețea complexă de firme și parteneriate ca o modalitate de a dilua și ascunde valoarea veniturilor” derivată din licența “Magic Mike” astfel încât să nu o împărtășească la divorț.

De asemenea, citiți: Salma Hayek și Channing Tatum, sărut fierbinte în ultimul dans Magic Mike. Scene de emoţie în rulota aşteptată cu nerăbdare

La rândul său, Tatum contestă cererea fostului partener, spunând că el nu i-a refuzat niciodată dreptul la partea ei de active sau venituri. După divorţ, cei doi încă nu au ajuns la un acord financiar. Avocaţii lui susţin că Channing a continuat să dezvolte şi să extindă franciza “Magic Mike” după divorţul său de Jenna Dewan.

Jenna Dewan şi Channing Tatum s – au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare “Step Up” în 2006. ” S-au căsătorit în 2009, au devenit părinți în 2013 și s-au despărțit în 2018. De atunci, actorul în vârstă de 43 de ani a avut o relație cu cântăreața Jessie J, și este acum logodit cu Zoe Kravitz, în timp ce Jenna este logodită cu Steve Kazee, are un băiețel cu el, și acum este din nou însărcinată.

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente