Dezvăluiri și Decizii: Suri Cruise la Maturitate, Protecția Mamei și Relația Distantă cu Tom Cruise

Tom Cruise

 

Venirea în lumea unicului copil al lui Katie Holmes și Tom Cruise, la 18 aprilie 2006, a creat o frenezie globală. Suri și-a făcut debutul pe coperta revistei Vanity Fair la cinci luni după nașterea ei, în imagini capturate de fotografa vedetă Annie Leibovitz, în brațele părinților ei celebri. Iată copilul care intră acum în anii maturităţii ei, iar relaţia ei cu părinţii ei nu putea fi diferită.

Fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise este o tânără uimitoare care este aproape la fel de înaltă ca mama ei și care este foarte naturală. Suri a moştenit ochii albaştri ai tatălui ei şi zâmbetul mamei ei, fiind combinaţia perfectă a celor doi actori. Când iese din casă cu Katie, nu mulţi îl disting pe Suri de actriţa de 45 de ani. În plus, cele două sunt foarte apropiate, Holmes crescând singur pe fată.

Când Suri Cruise împlineşte 18 ani şi se confruntă cu alegeri,

Când Suri împlineşte 18 ani, ea trebuie să ia acum o decizie crucială: să se întoarcă la faima de care se bucura când era copil sau să ducă o viaţă bine întreţinută pe care mama ei o ducese de la divorţul de tatăl copilului. Tânăra a crescut în mare parte protejată de public şi de Biserica Scientologică, a cărei Tom este un adept fundamental. Singurele poze cu ea sunt paparazzi. Ea nu a mai fost văzută în timp ce vedeta Misiunii Imposibile era cu ea, iar Page 6 susţine că nu există nicio legătură între ei. Potrivit unei surse din industrie, actorul nu l-a văzut pe Suri din 2012, potrivit unei surse care a luat cuvântul pentru publicare. “Katie l-a protejat pe Suri. E o mamă devotată. Fata asta e un cetăţean privat. Nu şi-a trăit viaţa în public. ”

Într-un interviu pentru revista Glamour în 2023, Holmes a susținut că îi plăcea să o țină pe Suri departe de ochii publicului pentru că era atât de vizibilă la o vârstă fragedă. “Sunt foarte recunoscător să fiu părinte, să fiu mama ei. E o persoană incredibilă. E inima mea,” a spus actriţa.

Tom Cruise, declaraţii importante din anul în care Suri a venit în lume: “Mi – am promis că voi fi întotdeauna cu copiii mei. “

Tom Cruise și Suri Cruise
Tom Cruise şi Suri Cruise, 2006 / Foto: Prohimedia

Citiţi mai multe despre modul în care Katie Holmes salvat Suri de la Biserica Scientologică. Fiica lui Tom Cruise, care va împlini 18 ani în curând, este o adolescentă inteligentă şi independentă.

Tom Cruise a folosit cuvinte elocvente despre creşterea copiilor în anul în care Suri a sosit în lume. Toată viaţa mi-am dorit să fiu tată. Întotdeauna mi-am spus că copiii mei se pot baza pe mine, că voi fi mereu alături de ei, că îi voi iubi şi că nu voi încălca niciodată o promisiune pe care nu o voi putea ţine. Nu sunt unul dintre cei care cred că le poţi oferi copiilor prea multă dragoste. Niciodată nu-i poţi iubi prea mult, a spus actorul în 2006.

Când Suri avea doar şase ani, lucrurile au luat o altă întorsătură. Mama ei a luat decizia de a pune capăt căsniciei cu Tom. Când filma la “Oblivion,” în Islanda, el a primit, ca de nimic, actele de divorț Holmes a scris cu tatăl ei, un avocat feroce. Suri și tatăl ei s-au văzut ultima dată în vara anului 2012; ultima dată a fost în acel timp.

În noiembrie 2013, în procesul de 50 de milioane de dolari dintre cei doi actori, vedeta din “Top Gun” a recunoscut că soția a vrut separare pentru a proteja Suri de la Scientology, documentele prezentate în instanță.

Ce Tom Cruise face, de la distanță, pentru singurul său copil biologic

În ciuda faptului că nu a avut o relație cu fiica sa, Cruise, care are o avere estimată la 600 milioane dolari, a fost de acord să plătească Holmes 400.000 dolari pe an până la Suri se transformă 18, și, în plus, toate cheltuielile medicale și școlare, asigurări și activități extracurriculare ale fetei. Katie ar fi fost de acord să semneze o serie de acorduri de confidențialitate pentru a o opri să discute relația ei cu Cruise și timpul petrecut în Biserica Scientologică.

“Suri nu este în Scientologie și nu va fi niciodată.” Merită dragoste şi simpatie,” a declarat un fost purtător de cuvânt al Bisericii. În acelaşi timp, jurnalistul Tony Ortega, care a scris despre această credinţă timp de decenii, a spus: “Suri ar fi fost prea tânăr pentru a semna un act de confidenţialitate, dar acum este liber să vorbească dacă doreşte. Dacă are ceva de spus, va fi foarte interesant. ”

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente