Charlize Theron şi fiica ei de 7 ani, în principal la un spectacol de modă. Puştiul s-a simţit uşurat, deşi e rar pentru public.

Charlize Theron

Charlize Theron a avut ocazia să participe la spectacolul de modă pentru noua linie Christian Dior, care a avut loc la Muzeul Brooklyn din New York. Actriţa de 48 de ani nu s-a dus singură, nici însoţită de vreun bărbat, ci de unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa ei, fiica ei cea mică, August.

În cazul în care se confruntă cu alegerea între o carieră și maternitate, Charlize a declarat în trecut că ea ar avea nici o îndoială cu privire la ce să facă. Blonda cu o distribuţie impresionantă şi un portofoliu a spus că va alege să stea cu copiii fără să clipească.

Citeste si: Superba Charlize Theron are un nou iubit, la opt ani după despărţirea de Sean Penn. Cine este omul care a mers mână în mână în jurul L.A.?

Charlize Theron si fiica ei, August, la un spectacol de moda / Foto: Profimedia

Charlize are două fetițe, Jackson și August, pe care le-a adoptat cu ani în urmă în 2012 și 2015. Actrita din Africa de Sud are o dorinta puternica de a adopta: “Chiar si cand eram intr-o relatie, eram mereu deschisa si le spuneam partenerilor mei ca familia mea se va forma intr-o zi.” Nu a existat niciodată o a doua opțiune, a fost întotdeauna prima,” a spus ea cu ani în urmă.

Actriţa şi-a început recent săptămâna la un spectacol de modă cu fetele în timp ce erau cu ei într-o excursie la Disney World. Mâna ei era August, cea mai tânără pe care nu o expunea des, dar care părea să se simtă în largul ei. Atât Charlize cât şi fiica ei de 7 ani, a cărei fotografie este Theron, purtau Dior din cap până în picioare. Actriţa purta mereu ochelari negri pe faţă. În plus, toată ţinuta era neagră, dar avea şi o fustă kaki prinsă în lateral şi bijuterii de aur. Pe de altă parte, August zâmbea mereu şi avea un zâmbet pe buze în timp ce călătorea la o astfel de întrunire cu mama ei. Era îmbrăcată în albastru strălucitor şi alb.

Citește și: Charlize Theron, la 20 de ani. Într-o fustă scurtă și tricou, actrița în “Atomic Blonde” a întors ochii pe US Open.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente