Hugh Jackman: Noua Eră Post-Divorț și Dedicația pentru Carieră

Hugh Jackman

 

Hugh Jackman, actorul în vârstă de 55 de ani, și-a exprimat îngrijorarea în rândul fanilor după o serie de posturi de pe Instagram, dar sursele apropiate lui au dezvăluit că era bine și concentrat asupra carierei sale în această perioadă.

În vârstă de 55 de ani, actorul Hugh Jackman, din “Wolverine” și-a făcut fanii să se gândească după ce a făcut publice câteva fotografii neobișnuite, cu mulți dintre fanii preocupați de starea sa mentală, după separarea sa de soția sa timp de 27 de ani.

O sursă apropiată de actor a dezvăluit, potrivit Daily Mail, că actorul se simte foarte bine și este nerăbdător să lanseze filmele “Deadpool” și “Wolverine,” a căror filmare s-a încheiat la sfârșitul lunii ianuarie.

Deşi s-a despărţit de Deborah-Lee, 68 de ani, în septembrie, actorul nu este interesat de întâlniri sau de revitalizarea vieţii sale sentimentale.

“Hugh este conștient de preocupările fanilor ,” dar el este bine. E foarte încântat că s-a întors să joace în Deadpool şi Wolverine. Concentrați-vă pe muncă,” a dezvăluit sursa pentru Daily Mail.

El spune, “În ceea ce privește viața amoroasă, el consideră amuzant că atât de mulți oameni sunt interesați de acest aspect. Va ajunge acolo. Nu este o prioritate în acest moment, dar dacă se materializează, va deveni o prioritate. El este sănătos şi fericit,” a dezvăluit şi el această sursă.

Preocupările fanilor au apărut acum câteva săptămâni când actorul i-a dat o poză cu ochii închişi şi unul din ochii lui a fost prins pe podea.

“Eşti bine? Cred că trebuie să vorbeşti cu cineva! ” “Ești bine?” au fost unele dintre comentariile făcute de prietenii virtuali în fața fotografiilor postate.

Hugh Jackman şi Deborah-Lee au divorţat după 27 de ani.

Când Hugh și Deborah-Lee și-au anunțat divorțul în septembrie după 27 de ani de căsătorie, au șocat publicul.

Am avut privilegiul să petrecem aproape trei decenii împreună într – o căsnicie minunată, plină de multă iubire. Călătoria noastră se schimbă chiar acum şi am ales să ne despărţim pentru a ne continua creşterea individuală,” a declarat cuplul într-o declaraţie pentru Oameni.

Familia noastră a fost întotdeauna şi va continua să fie prioritatea noastră. Începem acest nou capitol cu recunoştinţă, iubire şi bunătate. “

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente