Al Condominio: Restaurantul din Verona Care Promovează Comunicarea Față în Față Prin Renunțarea la Telefoane

Al Condominio

Restaurantul Al Condominio, care s-a deschis în Verona, faimosul oraş al dragostei din martie, este deţinut de Angelo Lella, proprietarul restaurantului. El a afirmat că scopul este de a încuraja clienții să vorbească unii cu alții mai degrabă decât să-și petreacă timpul uitându-se la telefoane.

Am vrut să înfiinţăm un restaurant unic faţă de ceilalţi, a spus el. Clienții pot alege să renunțe la tehnologie în timp ce se bucură de un moment de relaxare împreună, așa că am ales acest format. Tehnologia se transformă într-o problemă pentru că nu este nevoie să foloseşti telefonul la fiecare cinci secunde, dar pentru mulţi oameni e ca şi cum ai lua un medicament. Ei au, de asemenea, șansa de a pune deoparte și sorbi o sticlă de vin, a spus proprietarul.

Oamenii vor avea de ales pentru a pune deoparte telefonul lor, care va fi plasat în propria lor cutie, sub blocare și cheie, la intrare. Chelnerul le va da cheia şi le va da o sticlă de vin.

Clienții pot lăsa, de asemenea, o revizuire a masei lor în cutie. Cei care părăsesc cea mai bună recenzie vor fi răsplătiţi cu o masă la următoarea lor vizită.

Evident, cu promisiunea de vin gratuit, restaurantul a avut un succes răsunător printre cei dispuși să ia parte la detoxifiere telefon mobil. “Răspunsul a fost foarte pozitiv,” a afirmat Lella. “Nouăzeci la sută dintre clienţi aleg să-şi lase telefoanele în schimbul vinului. Este foarte frumos să vezi cum răspund oamenii la mesaje sau fotografii pe telefoanele lor, spune proprietarul.

Al Condominio este primul restaurant din regiunea Veneto care ia o astfel de iniţiativă, deşi există exemple de alte restaurante din Italia, inclusiv Separè 1968, un restaurant din Marina di Cecina, Toscana, care oferă vouchere clienţilor care renunţă la telefoane.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Travel

Articole Recente