Elon Musk, o nouă declaraţie controversată: “Viitorul preşedinte al Statelor Unite va fi robot”

Elon Musk

Elon Musk, o nouă declaraţie controversată: “Viitorul preşedinte al Statelor Unite va fi robot”

Elon Musk crede că 2032 câştigătorul alegerilor prezidenţiale ar putea fi un robot. Multimilionarul care a fondat SpaceX, Tesla și X, fostul Twitter, crede că AIS ar putea conduce lumea în zece ani.

El a afirmat că alegătorii ar putea fi forţaţi să aleagă între un Transformer care îşi schimbă înfăţişarea sau o divizie bot ghidată de ChatGPT în cursa de la Casa Albă.

Musk, 52 de ani, a făcut prezicerile la cea de-a 10-a ceremonie anuală de Premii Breakthrough din Los Angeles, numită Oscarurile Ştiinţei, întrebând cine crede că va fi următorul preşedinte.

Râzând, el a răspuns cu o altă întrebare: “Cine crezi că va câştiga Casa Albă în 2032? Ce specie de IA? Transformatoare sau perfuzii? ”

Când el a pus anterior aceeași întrebare într-un sondaj X, aproape unul. 2 milioane de voturi. Dintre acestea, 77, 44% dintre oameni au votat pentru Transformers, jucării robot create de compania japoneză Takara Tomy în 1984, care poate fi văzută şi în alte moduri, inclusiv animale şi vehicule.

Vorbind despre alegerile din SUA, desfăşurarea tehnologiei AI “ar putea face ravagii” la alegerile din SUA din acest an, pretinde un expert. Când modelele AI au fost dezvoltate pentru prima dată pentru a economisi timp pentru creatorii de conținut, sistemele AI au fost inițial instruite pe un număr mare de imagini, audio și text, care au fost în mare parte create de oameni.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Monden

Articole Recente