Reîntoarcerea Vedetelor Gastronomice: Bontea, Dumitrescu și Scălătescu Evaluați la MasterChef România

MasterChef

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scălătescu, din nou pe ecrane mici

După plecarea de la “Chefi la cuțite,” de la Antena 1, celebrii bucătari: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scălătescu se întorc în vigoare pe ecrane mici. Întoarcerea celor trei bucătari va fi difuzată pe postul regional de televiziune PRO TV, unde vor evalua sezonul 9 din “MasterChef Romania.” ”

CEO PRO TV Aleksandras Cesnavicius îşi exprimă entuziasmul pentru această renaştere: “Suntem foarte încântaţi să anunţăm revenirea formatului TV care a inspirat milioane de telespectatori din întreaga lume: Maestre Chef. În comunicatul de presă online, el a transmis că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărescu sunt cei trei jurați MasterChef România în 2024. Sunt conştient că mulţi telespectatori PRO TV au anticipat această ştire.

Cei trei bucătari îşi fac a doua apariţie la Master Chef.

Cei trei bucătari au devenit nume de uz casnic în scena de televiziune și gastronomie din România de la debutul spectacolului în urmă cu 12 ani. Directorul Programelor PRO TV Antonio Mangov reaminteşte începuturile: “MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum este timpul ca cei trei bucătari să se întoarcă în bucătăria unde a început totul. Ne exprimăm recunoştinţa şi bucuria când se întorc la PRO TV. ”

Cei trei bine-cunoscuti bucatari sustin ca acest spectacol gastronomic a fost catalizatorul succesului lor si ca a fost sursa succesului lor. Şi ei sunt prieteni.

“Pentru mine, Maestre Chef este ca prima iubire care nu apare niciodată,” a spus ea. Aici a început totul. Aici mi-am întâlnit colegii, aici am avut primele întâlniri cu pasionaţii de artă culinară, aici am dat primele şorţuri, aici am reuşit să găsim primii bucătari printre amatori, care astăzi lucrează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima dată în MasterChef set, e ca un nou început. Nu ne-am schimbat în aceşti ani, nu suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, în special Scălătescu (râsete), unii sunt mai serioşi, în special Dumitrescu (râsete),” a declarat bucătarul şef Sorin Bontea.

În programul care l-a sfinţit cu ani în urmă, bucătarul Florin Dumitrescu şi-a exprimat de asemenea entuziasmul de a se întoarce la “origini” Formatul neeliberat “MasterChef” este ceea ce a definit tonul spectacolelor de gătit din România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru hrană, care a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, nu a ajutat pe toată lumea să dezvolte o întreagă industrie. Pentru noi, stăpâne. Bucătarul înseamnă începutul, şi dacă mai speră cineva, acum înseamnă să te întorci. În acest timp de a trece prin diferite lecții, entuziasmul de a merge acasă, unde a început totul, este foarte mare. Încerc să creez un sentiment de linişte şi siguranţă, şi încerc să mă conving că dorinţa de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu poate fi realizată,” a declarat bucătarul Florin Dumitrescu.

Bucătarii sunt deschişi la noi oportunităţi şi vor avea ocazia să se întoarcă la Master Chef cu entuziasm în ciuda faptului că şi-au folosit fanii pentru a fi urmăriţi într-un alt post de televiziune. Cătălin Scălătescu exprimă ce înseamnă acest nou început pentru el: “Această revenire este ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă şi îţi revezi locurile natale, cele în care te-ai format, ai crescut… Avem nevoie de toti rebelii din bucatarie, avem nevoie de toata mancarea buna, si de cei care vor cu adevarat sa ne impresioneze din cauza MasterChef, spectacolul care a revolutionat gastronomia in Romania. ”

Cu acest trio de juraţi experimentaţi şi carismatici la cârma sa, MasterChef România promite că va fi unul plin de inovaţii culinare, emoţii intense şi, desigur, preparate excepţionale.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Monden

Articole Recente