Seducție și Ruină: Când Dragostea Devine Șantaj într-o Idilă Transfrontalieră

Șantaj

O femeie tânără și atrăgătoare, de 38 de ani și originară din România, este acuzată de șantaj și delapidare într-un caz care a șocat și a amuzat în același timp comunitatea.

Relația romantică, aparent idilică, pe care a avut-o cu un bărbat de 62 de ani, funcționar din Irpinia, Italia, s-a dovedit a fi o capcană malefică.

Intențiile femeii au fost realizate datorită unei căsătorii rapide și promisiunilor unei căsătorii pline de conținut. Totuşi, după ceremonie, el şi – a dezvăluit adevăratele intenţii. Pe parcursul unui an, el a reușit să obțină nu mai puțin de 110.000 EUR de la partenerul său prin diferite pretexte și manipulări subtile, astfel cum prevede Il Mattino.

Femeia a dispărut fără urmă după ce şi-a atins scopul, lăsând bărbatul cu conturi goale şi inima frântă de sfârşitul brusc al romantismului lor aparent perfect. Conştient că a căzut pradă unui plan rău, omul a decis să apeleze la autorităţi.

Echipa de anchetă Mirabella Eclano a preluat controlul cazului şi, în urma unei investigaţii amănunţite, a reuşit să găsească femeia. În prezent se confruntă cu acuzaţii de şantaj şi delapidare şi va fi judecat pentru faptele sale condamnabile.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Diaspora

Articole Recente