Nicole Kidman, revelaţii rare despre căsătoria cu Keith Urban: “Sunt atât de norocos!” Cei doi sunt căsătoriţi de 19 ani.

Nicole Kidman

Articolul publicat 17 aprilie 2024

Nicole Kidman, o actriță în vârstă de 56 de ani, a făcut revelații despre căsătoria ei cu artistul Keith Urban, ea sa declarat foarte norocoasă să-l aibă în viața ei.

Nicole Kidman şi Keith Urban sunt la fel de îndrăgostiţi, chiar dacă sunt căsătoriţi de 19 ani, potrivit actriţei într-un interviu pentru People.

“Sunt atât de norocoasă că îl am pe Keith, este dragostea mea, dragostea mea profundă şi profundă,” a afirmat ea pentru sursa citată.

Citeste si: Nicole Kidman, zeita senzualitatii, intr-o rochie cu spatele gol si musca adanca. La 56 de ani, actriţa arată uimitor.

Keith Urban, Nicole Kidman, Sydney. Profil

“Sunt foarte norocos să-l aibă. Pentru că ştiu că am un loc unde să mă întorc, Kidman a continuat, îmi dă ocazia să merg şi să fac tot ce trebuie să fac.

„Îmi amintesc că la un moment dat vorbeam cu cineva și m-a întrebat: <> Iar eu i-am răspuns: <>”, a mai mărturisit actrița.

Citiţi şi: Culisele relaţiei lui Nicole Kidman cu copiii pe care i-a adoptat cu Tom Cruise: nu a fost la nunţile lor, nu le menţionează în discursurile ei şi nu a mai fost văzută cu ei de 16 ani.

Nicole Kidman, spune-ne despre cheia uniunii tale fericite cu Keith Urban.

Nicole Kidman și Keith Urban sunt unul dintre cele mai subestimate și puternice cupluri din lume de oameni celebri. Căsătoriţi de 15 ani, îşi trăiesc povestea de dragoste departe de ochii celor curioşi.

Cele două stele, care sunt atât de monotoni, adepții unei vieți în care sunt crescute, beneficiază foarte mult de această discreție. Această comunalitate este, de asemenea, cheia pentru a le menține împreună, precum și faptul că ambele se iubesc foarte mult și au reușit să formeze o relație în care cooperarea și respectul reciproc sunt pe primul loc.

Citește și: Nicole Kidman și Keith Urban, o poveste de dragoste uimitoare. Artistul a dezvăluit care este cea mai mare realizare a vieţii sale.

Doar o mică parte din viaţă se manifestă în faţa publicului larg. Am munca mea, dar viaţa mea reală e foarte privată. Sunt norocos să am o familie foarte apropiată. Suntem foarte aproape. Am avut un tată fantastic, am un soţ fantastic. Eu şi Keith suntem foarte normali,” a declarat Nicole Kidman unei publicaţii din Australia.

Kidman a recunoscut că s – a consultat cu soţul ei, inclusiv cu privire la proiectele profesionale pe care le – ar putea accepta şi dacă i – ar consuma prea mult timp din familie, în pofida faptului că rareori vorbeşte despre viaţa de cuplu. Nimic nu interferează cu grupul lor pentru că sunt doi şi copiii lor sunt prioritatea lor.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente