Viktor Orbán, un mesaj puternic după adoptarea Pactului UE privind migrația: “Aceasta este linia roșie”! De ce este problema condiţionată de rezolvarea problemei?

Orbán

Prim-ministrul maghiar a purtat o conversație cu publicul cu fostul prim-ministru polonez Viktor Mateusz Morawiecki, și anume Fabrice Legeri, fost șef al Frontex, Agenția UE pentru Protecția Frontierelor, șeful listei partidului francez de dreapta, Adunarea Națională (RN) pentru Parlamentul European, News. Ross raportează.

Indiferent de ideile care pot fi exprimate în Pactul UE privind migrația și azilul, care a fost semnat la 10 aprilie cu trompetele și semnalele, a afirmat Orbán, problema șederii în UE ar trebui abordată cu fermitate. “Asta e linia roşie. Dacă acest punct nu este îndeplinit, toate celelalte vor rămâne nerezolvate, a explicat prim-ministrul maghiar.

Toată lumea trebuie să rămână în afara graniţelor până când se ia o decizie în cazul lor, a declarat el, “orice altă decizie pe care o luăm nu va funcţiona dacă nu suntem suficient de curajoşi să spunem acest lucru,” a afirmat el.

Oficialul Budapestei susţine că dacă adoptarea pactului de migraţie se face cu majoritate şi nu prin consens, pactul nu va funcţiona şi punerea sa în aplicare va fi paralizată.

Zi istorică în Parlamentul European: a fost adoptat reforma amplă a politicii privind migraţia. Când se va aplica și ce vor fi obligate să facă țările membre

Comisia Europeană a convocat Ungaria la instanța UE după ce a descoperit că legislația Ungariei privind imigrația nu respectă legislația UE. Cu toate acestea, Ungaria se opune şi luptă,” a afirmat Orbán.

El a făcut un nou atac asupra miliardarului maghiar, George Soros, spunând: “Luptăm împotriva unui grup organizat numit Imperiul Soros. Împotriva rețelei Soros, care permite ONG-urilor să desfășoare activități ilegale împotriva țării noastre. ”

Politicianul maghiar a susţinut că aşa-zişii liberali şi comunişti sunt aproape unul de altul pentru că amândoi preferă mai degrabă proceduri birocratice centralizate decât să creadă în libertate. Orbán a subliniat, în context, că, potrivit experienţei Europei Centrale, foştii comunişti devin foarte uşor liberali.

Elveția pregătește o lege anti-imigrație. Actul normativ, pregătit de dreapta radicală

În ceea ce privește politica UE, Viktor Orbán a declarat: “Ultimii cinci ani ai Uniunii Europene au vizat realizarea unora dintre obiectivele actualei conduceri. Deoarece este împotriva înregistrărilor economice și industriale, tranziția ecologică a eșuat. ”

Tranziția ecologică nu poate fi motivată de politică și, dacă o va face, va submina competitivitatea economiei europene. “Iată-ne astăzi,” a subliniat politicianul maghiar.

Şeful guvernului de la Budapesta a declarat că, în ciuda bunăvoinţei, măsurile care pot fi luate sunt cele care cauzează dificultăţi economiei europene, după cum se poate observa deja pentru fermierii europeni.

Este necesar să se decidă ce ar trebui să facă UE cu privire la problema războiului pentru a rezolva și preveni noi crize. Iar acest lucru ar trebui păstrat cât mai departe de propunerea Ucrainei de a adera la UE, a afirmat Viktor Orbán.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Extern

Articole Recente