Allview Solar Energy atinge 1. Proiect fotovoltaic 3 MW în Drobeta-Turnu Severin

Allview

EkoNews

Proprietarul brandului Allview, Visual Fan SA, o companie listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul ALW, este bucuros sa anunte finalizarea cu succes a unui nou proiect fotovoltaic. Acesta a implicat proiectarea și exploatarea a cinci centrale fotovoltaice cu o capacitate totală de 1 MW. 3 MW, care va produce energie verde pentru compania SECOM S pentru consumul propriu. A. în Drobeta Turnu Severin mai eficient, potrivit unui comunicat de presă trimis la Redactia.

În patru locații ale SECOM S., noile centrale fotovoltaice au fost instalate pe sol și pe acoperișuri. A., și anume la stația de captare a apei crude, stația de alimentare cu apă potabilă, stația de tratare și clădirea administrativă. 2.852 Tablouri fotovoltaice Allview și invertoare cu triphased Growatt sunt printre ele. Structurile de suport pentru montarea direct pe sol şi pe acoperiş au fost create pentru a rezista vremii de furtună, asigurând performanţa energetică pe termen lung.

Divizia noastră de energie solară este dedicată progresului continuu al afacerii sale și investim în cercetare și dezvoltare constantă pentru a oferi soluții inovatoare în domeniul energiei ecologice. “a declarat Lucian Peticila, CEO Visual Fan S. A.

Proiectul ilustrează obiectivul general de reducere a consumului convențional de energie și, prin urmare, gestionarea responsabilă a CO2, cu accent pe durabilitate. Proiectul va contribui la reducerea consumului primar de energie cu 111. Clasa a 16-a emite 7 mii de degete pe an de emisii de carbon. 900 de tone în următorii 20 de ani și generează economii de peste 4 milioane EUR în aceeași perioadă. Proiectul oferă, de asemenea, un pas suplimentar către atingerea obiectivelor Uniunii Europene de promovare a dezvoltării durabile și de producere a energiei regenerabile.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Economie: Bursa Piata Capital

Articole Recente