Câţi sportivi au trişat la maratonul Beijing. VIDEO arată cum trei africani au convins un chinez să-i învingă.

sportivi

Cei trei sportivi l-au prins clar pe sportivul chinez avertizându-l să se apropie de linia de sosire.

La acea vreme, cei trei sportivi au fost văzuţi încetinind, iar atletul chinez îi depăşeşte cu o secundă, câştigând maratonul.

Atletul chinez, medaliat cu aur maraton la Jocurile Asiatice 2023, a câștigat semimaratonul, trecând linia de sosire o secundă în fața sportivilor africani. Cei patru au rămas aproape pe parcursul a peste 20 de mile.

Un hotel elegant este deschis de Robert De Niro pe coasta Mării Negre. Unde se află unitatea pentru turiștii livrați manual

La mai multe concursuri de maraton, există și alte cazuri de înșelăciune sau organizare slabă.

În 2018, la un semimaraton din orașul de sud Shenzhen, s-a constatat că 258 de alergători au trișat, inclusiv mulți care au preferat să recurgă la scurtături.

Au fost prinşi de camerele de supraveghere a traficului care navigau prin copaci pentru a concura într-un alt segment al cursei. O femeie a fost capturată filmând o bicicletă verde închiriată la maratonul internațional Xuzhou din estul Chinei în 2019. Femeia s-a întors pe şa, dar oficialii i-au ordonat să coboare de pe bicicletă.

Metoda “biletului ieftin,” folosită tot mai mult de infractorii din Spania. Cum reuşesc să înşele autorităţile din aeroporturi

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Extern

Articole Recente