Transformă Resturile în Delicatese: Rețetă de Bruschete Savuroase cu Carne Rămasă

carnea

Se taie carnea rămasă în bucăți mici sau benzi subțiri, în funcție de preferințe.

Într-un castron, se amestecă brânză cremă cu usturoi ras sau pipi, sare și piper, până când veți obține o pastă omogenă.

Pentru a încălzi bucăţile de carne şi a le da o crustă uşor crocantă, fie prăjit sau uşor ruminate într-o tigaie fierbinte sau la gratar.

Într-o tigaie cu un pic de ulei de măsline și un pic de pâine felii, le încălzească în cuptor până când încep să devină un pic crocante.

Răspândiți un strat subțire de cremă de brânză uniform peste fiecare bucată de pâine prăjită. Se adauga carne calda la crema de branza. Se presara bruskets cu un pic de crema de otet balsamic pentru un aspect rafinat și gust.

Se serveste brunete calde cu arpagic tocat.

Acesta este un mod delicios şi inventiv de a folosi carnea rămasă în pregătirea pentru o gustare gustoasă şi apetisantă, reducând deşeurile alimentare!

Prin urmare, puteți pregăti, de asemenea, piure de cartofi cu parmezan sau bile de cartofi servite cu o salată de varză delicioasă. Este ideal să nu irosim mâncarea.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

Articole Recente