Scandal monstru în trafic: un client beat a atacat un șofer plimbare-share

șofer

Un client băut dintr-o cursă de ride-sharing s-a certat cu femeia aflată la volanul mașinii, iar mai mulți șoferi au sărit în ajutorul acesteia. Conflictul în trafic a avut loc în Brașov.

Un caz penal deschis luni seara este investigat de poliție la Brașov City Police Department – Secția 3 de poliție. Pe la 10:00 p.m., poliţia a fost anunţată. M. că există încă un conflict de trafic pe o stradă din Braşov.

Când poliţia a ajuns la locul faptei, au identificat suspecţii. Un bărbat de 32 de ani, participant la o cursă alternativă de transport, şi femeia care conducea maşina s-a bătut, a fost descoperită.

“În conflictul dintre cele două persoane au fost implicaţi ulterior alţi doi şoferi, iar între cei trei bărbaţi au existat mai multe discuţii contradictorii, urmate de greve între ele,” a declarat marţi Mediafax, citat de poliţia din Braşov.

În urma audierilor, persoanele vătămate au declarat că nu au dorit să depună o plângere prealabilă cu privire la problemele incidentului, însă, totuşi, poliţia le-a raportat din proprie iniţiativă, iar în acest moment investigau, în rem, sub coordonarea unui procuror în cadrul Parchetului din apropiere de Curtea Braşov, pentru comiterea de infracţiuni de distrugere şi lovire sau alte acte de violenţă, şi că măsurile juridice vor fi propuse după finalizarea anchetei.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Social

Articole Recente