E femeia care a fost amanta lui Florin Piersic. “Era un diavol frumos.”

Florin Piersic

Cum au interacţionat Florin Piersic şi Gabriela Werner între ei?

Deși era căsătorit, Piersic și Werner au început să se întâlnească în timp ce Werner era student la IATC. “Suntem împreună de nouă ani, şi da, pot spune că eram foarte îndrăgostiţi unul de celălalt, fără să fim într-o relaţie secretă. Dimpotrivă, pot spune că am fost împreună foarte deschis, dar încercând să nu lovim alte sentimente,” mărturiseşte Werner. Ea descrie relația lor ca fiind una de dragoste profundă, care a îndurat până când ea a întâlnit Marcel Werner, moștenitorul aparent pentru copiii ei.

În 1983, Werner şi Piersic s-au despărţit de Marcel Werner în viaţa Gabrielei, potrivit lui Click. Ross. Relaţia cu Piersic, deşi intensă, nu a dus la căsătorie, iar Gabriela a ales să-şi continue viaţa cu un alt bărbat. Ea locuiește în prezent în Israel și are o relație bună cu Piersic, care o vizitează când călătorește aici. “Ar fi fost vai de viaţa mea dacă aş fi rămas cu el. Nu trebuie să crezi în pomi fructiferi, că împart fructele tuturor. Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi este la fel de frumos,” se reflectă asupra relaţiei lor.

Actorul încă ţine legătura cu fosta lui prietenă.

Idila dintre Florin Piersic şi Gabriela Werner era plină de entuziasm şi admiraţie, iar amintirile celor implicaţi încă îi bântuiau pe cei care erau acolo. Actriţa îşi aminteşte de Florin Piersic ca fiind “un diavol frumos,” o metaforă care captează perfect farmecul şi personalitatea vibrantă a actorului, care continuă să farmece şi să seducă ca în zilele sale de glorie de pe ecran.

Poveștile de dragoste ale celor doi iubitori servesc ca o reamintire că viața bate frecvent filmul și că inimile celebre pot avea povești de dragoste care sunt la fel de dramatice și emoționante ca rolurile pe care le joacă pe ecran sau pe scenă.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Monden

Articole Recente