Liberalul Diana Shoaca, acuzată de tentativă de omor, a fost arestată.

IPJ Sibiu face precizări după ce partidul condus de Diana Șoșoacă a acuzat un membru al PNL de tentativă de omor, după ce acesta din urmă ar fi acroșat un lider S.O.S cu mașina.

După Gabriel Oprescan, liderul lui Avrig al S., Diana Shosoaca a depus plângere gravă împotriva unui membru PNL. O. S. Vice-preşedinte al filialei judeţene S. O. S. România Sibiu, a fost lovită de maşină.

Este vorba despre Nicolae Constantin, membru al PNL, care reprezentanţii S.O.S. susţin că Gabriel Oprescan strângea semnături pentru candidaţii partidului când l-a lovit pe liderul lor cu maşina.

Comunicatul poliției

“Pe 14 aprilie, în jur de 17. Un om a observat că o persoană cunoscută l-a atacat pe o stradă din oraşul Avrig în momentul incidentului pentru că îl lovea cu maşina cu intenţia pentru că era un pieton în acel moment.

Poliţia a stabilit că ar fi existat un conflict spontan între cei doi localnici, dintre care ambii au fost identificaţi, ca urmare a cercetării şi verificării efectuate.

La nivelul poliţiei din Avrig, pe 14. 04. Pentru a investiga comiterea infracţiunii sau a altor acte violente, a fost deschis un caz penal în 2024.

Cercetări extinse

Una dintre cele două persoane implicate în conflict, iar un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost reţinută timp de 24 de ore la Centrul pentru Detenţie Preventivă şi Arestarea IPJ Sibiu, care urmează să fie prezentată Procuraturii cu o propunere de acţiune preventivă în urma extinderii cercetării şi a comiterii infracţiunii prin conducerea unei maşini sub influenţa alcooliştilor.

Potrivit IPJ Sibiu, cercetarea se desfășoară sub supravegherea Parchetului din Avrig pentru a stabili situația de fapt a aplicării măsurilor juridice în acest sens.

Acuzațiile S.O.S Râmânia

Gabriel Oprescan a fost lovit direct și intenționat de reprezentantul PNL, care a fost o tentativă de crimă, iar liberalul a fugit de la locul faptei, a trimis S. O. S România.

În urma acestui atac cu intenţii criminale, afirmă sursa menţionată, Gabriel Oprescan a fost transportat de SMURD în stare gravă, fiind supus unei investigaţii medicale complexe.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Social

Articole Recente