Mihai Stoica a stabilit obiectivul pentru echipa naţională românească la EURO 2024. Pe un ton ironic, oficialul FCSB a călcat adversarii naţionali.

Mihai Stoica

Mihai Stoica și-a exprimat opinia cu privire la obiectivul pe care îl consideră potrivit pentru echipa națională a României la EURO 2024, glumind pe seama unor adversari ai României la turneul final din Germania. Oficialul de la FCSB este încrezător în potențialul echipei pregătite de Edi Iordănescu, anticipând cel puțin o victorie în faza grupelor.

După înfrângere Islanda cu un scor de 2-0, Ucraina a devenit ultima echipă calificată din grupul românesc pentru EURO 2024. În aceeaşi seară, tricolorii au luptat împotriva Columbiei în Madrid, pierzând cu 3-2. Slovacia și Belgia completează grupul României.

Potrivit lui Mihai Stoica, obiectivul “tricolorelor” în EURO 2024 ar trebui să fie de cel puțin patru puncte în faza de grup. În încercarea de a evidenţia un scenariu optimist pentru România, oficialul FCSB i-a călcat pe slovaci, viitorii adversari ai echipei lui Edi Jordan. Stoica a explicat de ce crede că lotul Slovaciei este mai mic decât al României, subliniind că unul dintre jucătorii lor cheie, Pekarik, este aproape de vârsta sa.

Știi vârsta fundaș dreapta lui și cine fundaș dreapta în Slovacia este? Pekarik. Ştii câţi ani are Pekarik? E de aceeaşi vârstă cu mine. Vom primi patru puncte. Este imposibil ca meciul cu Slovacia, a treia, să nu fie decisiv şi cu Ucraina să nu pierdem,” a declarat Mihai Stoica, potrivit portocaliului. Ro. a spus.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Sport

Articole Recente