“Am dat naștere la Fălticeni, și a fost superior Italiei. Ei au manipulat în mod eficient un pacient incomod ca mine. “

Fălticeni

Tina, o româncă care a născut şi ea în Italia şi România, a fost impresionată de calitatea experienţei sale de naştere la Fălticeni şi a scris nu cum a trecut prin cezariană. Tina recunoaşte că a fost o pacientă dificilă, dar spune că toată lumea a tratat-o ireprosabil. Cântăm povestea naşterii, aşa cum a scris mama:

Copilul s-a născut de către Cezarian, făcut de medici după debutul muncii Foto: Shutterstock

“Tânăra mamă din Botoșani căreia i s-a spus că a fost ignorată de doctor, m-a întors și mă face să mă simt norocos că am avut un copil în Falticeni,” a spus femeia. Prima mea naștere a avut loc în Italia în 2013, care a fost una naturală. Dumnezeu m-a binecuvântat cu o fetiţă minunată şi sunt recunoscător pentru ea! Deși am spus întotdeauna că pentru ea mi-ar fi trage înapoi durerile de naștere, (chiar și târziu) perioada post-partum implantat temerile unele mamei pe mine, și eu, la acea vârstă, 23, nici măcar nu știu că a existat un astfel de lucru. Poate că le-a fost frică să mă însoţească singură, aşa că au invitat-o pe dna Anxietate şi pe dna Depresie.

Cu a doua sarcină, toate temerile şi grijile au reapărut.

Prin rugăciune, terapie şi chiar tratament medicamentos, s – a terminat, în care m – am simţit complet confuz din cauza gândurilor haotice pe care teama nu m – a lăsat să le pun în ordine. Am fost într-o panică, și din cauza ei, am fost sigur dacă aș putea avea un al doilea copil și transporta o altă sarcină, mai ales că am o alergie la antibiotice și alte medicamente.

După nouă ani, am rămas însărcinată. Desigur, toate temerile, toate grijile s-au întors. Nu ştiam ce simt. Tot ce știu este că am vrut acest copil, fiica mea a vrut un frate mai mic de ani de zile, cu excepția faptului că frica nu m-ar lăsa să fiu sigur. Prima întrebare pe care am pus-o a fost să-l întreb pe preot unde mi-am mărturisit-o acum ceva timp. M-a primit indiferent dacă eram în mijlocul săptămânii sau dacă acel moment era rău. După ce mi-am vărsat durerile peste el, şi mi-a deschis o uşă din inimă, plângând, m-am dus la spitalul mare din Falticeni să caut un ginecolog.

Citeşte în continuare. RO

Articol preluat de pe: Sanatate Hotnews

Articole Recente