Billy Vunipola, arestat după o altercaţie într-un bar din Mallorca

Billy Vunipola, arestat după o altercaţie într-un bar din Mallorca

Billy Vunipola, jucătorul echipei de rugby Saracens şi al selecţionatei Angliei, a fost arestat în zorii zilei de duminică la Mallorca (Spania), după o altercaţie într-un bar de noapte, informează cotidianul britanic The Sun.

Poliţia a fost nevoită să utilizeze un pistol cu electroşocuri pentru a-l neutraliza pe Vunipola, după ce prezenţa oamenilor legii a fost solicitată în localul respectiv din cauza comportamentului rugbistului.

Conform martorilor, sportivul a ameninţat clienţii şi personalul de securitate din interiorul locului, în care a aruncat cu sticle şi scaune. Evenimentele s-au petrecut în jurul orei 4:30 dimineaţa.

A fost nevoie de opt poliţişti pentru a-l putea imobiliza pe rugbistul de 1,88 m şi 126 kg, care a fost transportat apoi la un spital din apropiere, unde a fost sedat şi legat de pat. El a fost adus duminică după-amiază în faţa unui judecător, care a decis să-l lase în libertate pe cauţiune.

În vârstă de 31 de ani, Billy Vunipola s-a născut în Australia din părinţi originari din Tonga şi s-a mutat în Marea Britanie cu familia când era copil. El a debutat în selecţionata Trandafirului în 2013, cu ocazia Turneului celor Şase Naţiuni. El a făcut parte din echipa vicecampioană mondială în 2019 şi din cea care a ocupat locul al treilea la Cupa Mondială de anul trecut.

EkoNews.ro

 

Articole Recente