Samsung vrea să adauge caracteristici AI la seria S22 Galaxy.

Samsung

Conform declaraţiilor recente ale şefului diviziei de dispozitive mobile a companiei, Samsung intenţionează să extindă capacităţile Galaxy AI care au fost iniţial lansate pentru modelele sale mai recente şi seria Galaxy S22.

Această acţiune se face ca răspuns la seria de utilizatori Galaxy S23 ‘se pregăteşte pentru actualizarea One UI 6. 1 software, care va aduce îmbunătățiri semnificative bazate pe inteligența artificială pentru dispozitivele Galaxy S23, S23 FE, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Tab S9.

Ce funcţii AI pot atinge seria Galaxy S22

Samsung caută modalități de a include aceleași caracteristici AI pentru telefoanele din seria S22 Galaxy, potrivit surselor de la Android Authority. Există posibilități tehnice pentru îmbunătățiri semnificative printr-o simplă actualizare a software-ului, chiar dacă aceste modele nu dispun de hardware-ul necesar pentru unele dintre cele mai avansate funcții ale Galaxy AI, care necesită un mix de procesare locală și cloud.

Funcțiile AI lansate recent, cum ar fi Circle to Search, Live Translate sau Interpreter, folosite pentru conversații, ar putea fi integrate și în gama Galaxy S22.

Samsung face mai multe eforturi pentru a dezvolta și cerceta noi modele de screen telefon care pot rula și diapozitive, ceea ce sugerează că tehnologia colosal este în curs de determinare a viabilității comerciale și obținerea brevetelor necesare.

 

Articol preluat de pe: Tech Ziare.com

Articole Recente