Vivo X100 Ultra, telefonul care vrea să ofere o cameră profesională cu performanţă de top

Vivo

 

Vivo este pe cale să lanseze modelul X100 Ultra pe piață, un telefon care promite să rivalizeze Xiaomi 14 Ultra în domeniul fotografiei, ceea ce duce la performanță profesională aparat de fotografiat.

Deși Xiaomi 14 Ultra nu este echivalent ergonomic datorită dimensiunii sale generoase, a captat atenția publicului cu performanța fotografică superioară. În acest context, Vivo X100 Ultra vine cu promisiuni de a ridica în continuare aceste capacități, chiar dacă acest lucru ar putea însemna compromisuri în ceea ce privește ergonomia și costurile, scrie Android Headlines.

Cu ce caracteristici vine noul Vivo X100 Ultra?

Noul model Vivo este echipat cu un senzor Sony LYT-900 pentru camera principală, recunoscut pentru calitatea excepțională a imaginilor produse, în special în condiții de lumină scăzută. În plus, este îmbunătățit de un sistem de lentile de ultimă oră care ar putea plasa X100 Ultra printre cele mai populare preferințe pentru fotografi.

Pe lângă îmbunătăţirile camerei, Vivo X100 Ultra va avea şi o cameră periscopică de 200 MP, similară modelului Samsung S23 Ultra, dar cu capacităţi optice superioare până la 4. 3X. În plus, telefonul va beneficia de cele mai recente progrese tehnologice, inclusiv cipul Snapdragon 8 Gen 3, conectivitate prin satelit și opțiuni rapide de încărcare fără fir.

Din cauza costurilor ridicate de producție și a profilului de nișă al potențialilor clienți, Vivo X100 Ultra poate continua să fie un produs exclusiv pentru piața chineză.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Tech Ziare.com

Articole Recente